Οι «χρυσοί» μισθοί «έφαγαν» τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ- Επιστρέφουν τα χρήματα

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ κ.κ. Μανώλη Κορωνιωτάκη και Ιωάννη Μπλάνα, αντίστοιχα και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΝ : «Οι επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ ανέφεραν ότι η αλλαγή της αποζημίωσης τους έγινε νομότυπα και σύμφωνα με τους όρους των συμβάσεων που είχαν υπογράψει. Ωστόσο, δεσμεύθηκαν να επιστρέψουν άμεσα τα ποσά που τους καταβλήθηκαν και έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Υπουργού, ο οποίος τις έκανε αποδεκτές».

Να σημειωθεί ότι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εκτόξευσαν τις αμοιβές τους στις 20.000 ευρώ το μήνα και μάλιστα με αναδρομική ισχύ με αποτέλεσμα να λάβουν άνω των 200.000 ευρώ τον Δεκέμβριο ως αναδρομικές αμοιβές ενός έτους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.