Οι υποκλοπές βαθαίνουν το χάσμα Ανδρουλάκη-Μητσοτάκη και για μετεκλογικές συνεργασίες

Οι υποκλοπές βαθαίνουν το χάσμα Ανδρουλάκη-Μητσοτάκη και για μετεκλογικές συνεργασίες

Σαφή προειδοποίηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ποινικές ευθύνες σχετικά με τις υποκλοπές απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της τηλεμαχίας των έξι πολιτικών αρχηγών. Η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων βαθαίνει την απόσταση που τους χωρίζει με πολιτικές παρενέργειες και στο ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών.

«Ο στόχος είναι να πάνε φυλακή, να αναλάβουν τις ποινικές ευθύνες αυτοί που έστησαν το παρακράτος εις βάρος πολλών πολιτών στην Ελλάδα και εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα», τόνισε με έμφαση. Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι  ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε τους υπαίτιους, λέγοντας «δεν αποτελώ κίνδυνο για την δημοκρατία. Κίνδυνο αποτέλεσα για τη Νέα Δημοκρατία, παρακολουθήθηκα στις εσωκομματικές εκλογές»…

Απαξίωσε πλήρως τον απερχόμενο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη δήλωσή του ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν αποτελεί εθνικό κίνδυνο», σημειώνοντας ότι το έχει καταλάβει κάθε πολίτης και δεν περίμενε να του το πει εκείνος.

Διαβάστε επίσης:

Την «πάτησε» ο Μητσοτάκης στο debate: Πώς ξέρει ότι ο Ανδρουλάκης «δεν ήταν εθνικός κίνδυνος» αφού αγνοεί τα πάντα για τις υποκλοπές; (Video)

Debate – Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Δεν αποτελώ κίνδυνο για τη δημοκρατία αλλά για τη Νέα Δημοκρατία» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter