Έφτασε η ώρα της καταβολής

Οικογενειακά επιδόματα μέχρι την Παρασκευή, από τον ΟΓΑ

Έφτασε η ώρα της καταβολής της β’ δόσης των οικογενειακών επιδομάτων (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων – Πολύτεκνων Οικογενειών). 

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν να καταθέσουν τα ποσά που αναλογούν στους περίπου 570.000 δικαιούχους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 21 Ιουλίου. Χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων να πραγματοποιηθεί ακόμα και αύριο, Πέμπτη, η πορεία εκκαθάρισης των αιτήσεων δείχνει την Παρασκευή ως πιθανότερη ημέρα εκταμίευσης της β’ δόσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση οικογενειακά επιδόματα θα λάβουν μόνο όσοι υπέβαλλαν εμπρόθεσμα, δηλαδή έως τις 30 Ιουνίου, τη φορολογική τους δήλωση μαζί με το έντυπο Α21. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν έως τα τέλη Σεπτεμβρίου όταν και έχει προγραμματιστεί η καταβολή της γ’ δόσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.