Οικογενειακή εισβολή Μητσοτάκη στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Οικογενειακή εισβολή Μητσοτάκη στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Εννέα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη περιλαμβάνει ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων ομιλητών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Στις 5 με 8 Μαρτίου θα λάβει χώρα το Οικονομικών Φόρουμ των Δελφών, με την οργάνωση να έχει ήδη ανακοινώσει περί τα 700 ονόματα που περιλαμβάνει ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων ομιλητών.

Μεταξύ των ομιλητών σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, πρέσβεις, οικονομικοί παράγοντες και τραπεζίτες, πρώην υπουργοί, καθώς ένα πλήθος δημοσιογράφων και αρθρογράφων του ομίλου Αλαφούζου και άλλων φιλικά προσκείμενων μέσων ενημέρωσης.

Ωστόσο, το πέμπτο κατά σειρά Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αναμένεται να είναι λίγο πιο οικείο για τον πρωθυπουργό, καθώς μεταξύ των ομιλητών αναμένεται να βρίσκεται πλήθος μελών της οικογένειας Μητσοτάκη.

Και η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού και αρχηγού κόμματος , της αδελφής του Αλεξάνδρας Μητσοτάκη ως επιχειρηματία και του δημάρχου Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη θεωρείται δεδομένη.

Της συζύγου του όμως Μαρέβας Γκραμπόβσκι, της συντρόφου του δημάρχου Αθηναίων Σίας Κοσιώνη, της ανιψιάς του Αλεξίας Μπακογιάννη, της εξαδέλφης του Αντιγόνης Λυμπεράκη μαζί με τον σύντροφό της Πλάτωνα Τηνιό, καθώς και του βαφτησιμιού του πατέρα Μητσοτάκη, Κώστα Συνολάκη τι θα προσφέρει η παρουσία τους στο Οικονομικό Φόρουμ; Μάλλον τίποτα. Το μόνο που θέλει να επιδείξει η οικογένεια Μητσοτάκη είναι η ισχύ της στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας.

Πηγή: https://thepressproject.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter