Οικογενειακή τραγωδία στο Ν. Ηράκλειο: Κλειδί τα δύο σημειώματα για τη διπλή αυτοκτονία

Οικογενειακή τραγωδία στο Ν. Ηράκλειο: Κλειδί τα δύο σημειώματα για τη διπλή αυτοκτονία

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο όπου δύο αδέρφια, ηλικίας 30 και 34 ετών, έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι τα δυο αδέρφια 34 και 30 ετών αντίστοιχα αυτοκτόνησαν, αφήνοντας σημειώματα στα οποία εξηγούσαν ότι έβαλαν τέλος στη ζωή τους με δική τους ευθύνη χωρίς να είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος για την τραγική τους απόφαση.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρουν και τα σημειώματα, μόνο που αλλάζει το όνομα. Ωστόσο, όπως φαίνεται είναι γραμμένα από το ίδιο άτομο λόγω της ομοιότητας του γραφικού χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό θα εξεταστούν από γραφολόγο.

Τα σενάρια για τον τρόπο αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή η 30χρονη είναι αυτή που φέρεται να πυροβόλησε τον 34χρονο, προτού βάλει τέλος και στη δική της ζωή. Όμως εξετάζεται κι ένα ακόμα ενδεχόμενο και οι δύο να αυτοκτόνησαν με την καραμπίνα στα χέρια τους. Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξουν οι καταθέσεις του αδερφού και του συνταξιούχου πατέρα της οικογένειας.

Ο πρόσφατος χαμός της μητέρας τους, τους είχε καταρρακώσει ψυχολογικά και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αυτό ήταν που τους έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στο να παρθεί η απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργα.

Με βάση τα στοιχεία, τα δύο αδέρφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας λίγο πριν τις 10 το πρωί. Εκεί κάθισαν σε έναν καναπέ, με τον ένα απέναντι στον άλλον και με μια καραμπίνα αυτοκτόνησαν. Νεκρούς τους βρήκε ο τρίτος αδερφός που άκουσε τους πυροβολισμούς. Ο τρίτος αδελφός ζει στην ίδια πολυκατοικία και είναι αυτός που είχε αναλάβει να συντηρεί την οικογένεια, ενώ ήταν αυτός που ειδοποίησε και την αστυνομία.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter