Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Πιθανόν η αδερφή να πάτησε πρώτη την σκανδάλη – Τα δύο σημειώματα

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Πιθανόν η αδερφή να πάτησε πρώτη την σκανδάλη – Τα δύο σημειώματα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο με νεκρά δύο αδέρφια.

Όπως φαίνεται δεν ήταν ο 34χρονος που τράβηξε πρώτος τη σκανδάλη σκοτώνοντας την αδερφή του όπως αρχικά έδειχναν τα γεγονότα, αλλά η 30χρονη φαίνεται να τράβηξε πρώτα τη σκανδάλη σκοτώνοντας τον αδερφό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραύμα του άνδρα είναι από πιο μακρινή απόσταση, ενώ της 29χρονης από πιο κοντινή, γεγονός που συνηγορεί στο ότι ο 34χρονος θα πρέπει να πυροβολήθηκε από την αδερφή του η οποία στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το κεφάλι της. Ωστόσο, το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Τα δύο νεκρά αδέρφια φαίνεται πως ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησαν. Μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί ο τρίτος αδερφός εντόπισε τα αδέρφια του νεκρά και στη συνέχεια ειδοποίησε τις αρχές.

Τα αδέρφια έχασαν την μητέρα τους πριν από μερικούς μήνες και φαίνεται να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν το τελευταίο διάστημα ενώ αυτός που δούλευε ήταν ο τρίτος αδερφός.

Τα δύο σημειώματα

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα αυτοκτονίας. Στα σημειώματα αυτά, φαίνεται να αναφέρουν ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν. Ωστόσο, ο γραφικός χαρακτήρας στα δύο σημειώματα μοιάζει και για αυτό θα εξεταστούν από ειδικό γραφολόγο για να δουν αν γράφτηκαν από το ίδιο άτομο ή από διαφορετικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter