Οικονόμου: Εντός δεκαημέρου η τρίτη δόση εμβολίου για όλους – Τι είπε για ενδεχόμενη επιστράτευση ιδιωτών γιατρών (Video)

Οικονόμου: Εντός δεκαημέρου η τρίτη δόση εμβολίου για όλους – Τι είπε για ενδεχόμενη επιστράτευση ιδιωτών γιατρών (Video)

Εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών θα ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού της τρίτης δόσης εμβολίου για όλους, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στο Open, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά: «μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για ραντεβού για όλους. Και για τους κάτω των 50. Αυτό εξαρτάται από το πότε έκανε κάποιος τη δεύτερη δόση».

Όπως ισχυρίστηκε,το lockdown δεν είναι στο τραπέζι, και η κυβέρνηση δεν σκέφτεται περιοριστικά μέτρα που να αφορούν τους εμβολιασμένους.

Όσον αφορά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και το μπαράζ συσκέψεων στην κυβέρνηση, ο κ. Οικονόμου είπε ότι «δεν πρόκειται να πάμε σε περιοριστικά μέτρα που να αφορούν τους ανεμβολίαστους».

Μάλιστα, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης πως η κυβέρνηση δεν έριξε λευκή πετσέτα στο θέμα της πανδημίας ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αποφασίσει επιστράτευση των ιδιωτικών γιατρών σε περίπτωση που δεν πεισθούν να στηρίξουν το Σύστημα Υγείας.

Ακόμα, απέρριψε τις κατηγορίες ότι δεν παίρνονται μέτρα υπό τον φόβο του πολιτικού κόστους: «Η κυβέρνηση όταν έκλεισαν τα πάντα πήρε την απόφαση να κλείσει και τις εκκλησίες με κανέναν πολιτικό φόβο. Όταν ανοίξαμε είπαμε για συγκεκριμένα μέτρα, υπήρξαν περιπτώσεις που επιβλήθηκαν πρόστιμα και τώρα γίνονται έλεγχοι όταν γίνονται θρησκευτικές λειτουργίες…».

«Δυστυχώς υπάρχουν και ορισμένοι αμετανόητοι που δεν καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνοι είναι όταν ξεφεύγουν από τα μέτρα», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter