Οικονόμου για rapid test: Οι εμβολιασμένοι θα τα πληρώνουν εάν αποφασιστούν για τις γιορτές

Οικονόμου για rapid test: Οι εμβολιασμένοι θα τα πληρώνουν εάν αποφασιστούν για τις γιορτές

Επιμένει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα μέτρα για τους εμβολιασμένους, και συγκεκριμένα στα rapid test από την τσέπη των πολιτών.

Ουσιαστικά ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο Mega, προανήγγειλε τα rapid test στην εστίαση για τους εμβολιασμένους, λέγοντας ότι θα είναι μάλλον μόνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Εξετάζουμε μέτρα μόνο για εκείνους που το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς ή των Χριστουγέννων – θα δούμε τι θα πει η Επιτροπή, κατά πάσα πιθανότητα προς την Πρωτοχρονιά- εκτός από το ότι μόνο εμβολιασμένοι θα επιτρέπεται να πάνε στους κλειστούς χώρους, αν θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι και με τα αποτελέσματα του rapid test. Εκείνη την ημέρα ο συνωστισμός σε κλειστούς χώρους θα είναι ένας παραπάνω κίνδυνος γι α να νοσήσει κάποιος ή αν νοσεί να τον διασπείρει και στην υπόλοιπη κοινότητα. Δεν θα είναι ένα μέτρο γενικό, αλλά προσωρινό, έκτακτο» σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

 

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι θα χρειαστεί να βάλουν για άλλη μία φορά το χέρι στη τσέπη οι πολίτες καθώς ανέφερε ότι το κόστος των rapid test είναι μικρό.

«Βεβαίως είναι μία επιβάρυνση, κάθε επιβάρυνση είναι δυσάρεστη. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι είναι μία επιπλέον επιβάρυνση. Ο άνθρωπος εμβολιάστηκε και έκανε ό,τι του ζητήσαμε. Χρειαζόμαστε όμως αυτήν την επιπλέον εξασφάλιση για αυτή τη μία μέρα. Εεε, και το ποσό είναι τέτοιο που νομίζω ότι εν πάση περιπτώσει αυτός που θα βγει εκείνο το βράδυ – δε λέω ότι περισσεύει σε κανέναν – είναι όμως συγκεκριμένες οι τιμές, ορισμένες στο πού είναι, και θα γίνονται για τη μέγιστη προστασία τόσο του ίδιου και των υπολοίπων» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με εμφανή αμηχανία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter