Οικονόμου: Ποιος μιλά για «τοξικότητα» – Νέο κρεσέντο κατά ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρα για την υποψηφιότητα Πολάκη

Οικονόμου: Ποιος μιλά για «τοξικότητα» – Νέο κρεσέντο κατά ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρα για την υποψηφιότητα Πολάκη

Μάλλον στεναχώρησε το κυβερνητικό στρατόπεδο η θετική εξέλιξη στην υπόθεση της υποψηφιότητας του Παύλου Πολάκη με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ μετά την χθεσινή απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος να τον συμπεριλάβει στις λίστες των υποψηφίων του στις επερχόμενες εκλογές.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου του Αλ. Τσίπρα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ…

«Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κ. Τσίπρα σε ό,τι αφορά το θέμα του Πολάκη, δείχνει ολοφάνερα την κατεύθυνση που θέλουν να ακολουθήσουν. Είναι ο δρόμος της ακρότητας και του διχασμού. Είναι η ουσιαστική ρήξη», είπε, ενώ με προκλητικό ύφος έκανε λόγο για «συγχωροχάρτι στον κ. Πολάκη» από τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η υποψηφιότητά του είναι «η έμπρακτη ρήξη με την κοινωνία, η οποία αναζητά σεβασμό στη Δημοκρατία, στους θεσμούς (…) και έναν γόνιμο πολιτικό διάλογο». Είπε επίσης ότι «μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη βρίσκεται το πνεύμα του κ. Τσίπρα».

Συνεχίζοντας το προκλητικό κρεσέντο κατά ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Ο Πολακισμός είναι η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κεντρική πολιτική γραμμή. Αν δει κανείς αυτό που αξιοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως επιχείρημα για να γίνει ακόμα μία κωλοτούμπα και να δοθεί το συγχωροχάρτι στον κ. Πολάκη. Ο Πολακισμός είναι η αιχμή του δόρατος του Συριζαϊσμού. Η χθεσινή επιλογή επανένταξης του κ. Πολάκη δείχνει την κατεύθυνση και τον δρόμο που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Ρήξη με την ομαλότητα, την μετριοπάθεια, τη λογική, τον σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας και τους θεσμούς».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter