Οίνος, gourme δημιουργίες και πολιτικές ομιλίες μετά συνδρομής

Το κλαμπ στο οποίο οι συναντήσεις έχουν σημασία για πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Η νέα εξ Αμερικής «μόδα» αφορά τη διεξαγωγή γευμάτων σε προσεγμένα μέρη του λεκανοπεδίου, στα οποία συμμετέχουν μόνο τα μέλη του club και οι ομιλητές είναι εξέχοντα μέλη του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου.

Το κλαμπ αυτό, ασπάζεται, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, το κόνσεπτ «μπίζνες, φαγητό και κρασί», το οποίο είναι διαδεδομένο στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και πλέον έχει ερείσματα και στην Ελλάδα, από τα τέλη του 2017.

Τα μέλη του κλαμπ συγκεντρώνονται οκτώ φορές τον χρόνο, σε επιλεγμένα (πολυτελή) εστιατόρια του λεκανοπεδίου, συζητώντας για τα θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και όσα ζητήματα είναι trending στην κοινωνία. Παράλληλα με τις συζητήσεις, τα μέλη του κλαμπ δοκιμάζουν κρασιά υψηλής ποιότητας και στη συνέχεια δειπνούν, δοκιμάζοντας τις δημιουργίες ενός διακεκριμένου chef.

Πλην του οίνου και του φαγητού, οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις προσφέρονται για τη δημιουργία διασυνδέσεων μεταξύ πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων προσώπων που βρίσκονται στην υψηλή κοινωνία. 

Για παράδειγμα, στην προσεχή συνάντηση θα συμμετάσχει ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος, ενώ από τα προηγούμενα meeting ξεχωρίζει η παρουσία της Μαριέττας Γιαννάκου, του Ανδρέα Λοβέρδου, της Άννας Διαμαντοπούλου και λοιπών άλλων πρώην και νυν στελεχών κυβερνήσεων, προερχόμενους από τον χώρο του παλαιού δικομματισμού.

Όποιος επιθυμεί να μπει σε αυτό το κλειστό κλαμπ, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε «πακέτα» εγγραφής, που αφορούν εταιρείες αλλά και φυσικά πρόσωπα. Το μίνιμουμ ποσό που μπορεί να δώσει κάποιος για να παρακολουθήσει τις ομιλίες των πολιτικών «think tank» και να γευτεί γκουρμέ δημιουργίες, είναι τα 150 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.