Οκτώ μοναδικά Facebook Live αφιερωμένα στην επική σειρά «Game of Thrones» από τη Nova!

Οκτώ μοναδικά Facebook Live αφιερωμένα στην επική σειρά «Game of Thrones» από τη Nova!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την προβολή της πρεμιέρας του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς φαινόμενο της HBO, «Game of Thrones», η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nova έχει προγραμματίσει οκτώ μοναδικά Facebook Live αφιερωμένα στη σειρά, από την Τρίτη 9 Απριλίου και κάθε Τρίτη μέχρι και τις 28 Μαΐου, στις 18:00, στη Facebook page της Nova.

Μέσω των Facebook Live, οι θαυμαστές της επικής σειράς, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλύσεις και προβλέψεις των επεισοδίων, ειδικά αφιερώματα, καθώς επίσης και συζητήσεις θεωριών, ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικά υλικά του «Game of Thrones». Μαζί με φαν της σειράς και επώνυμους καλεσμένους, όπως ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος κ.α., θα απαντηθούν ερωτήματα και θα αναλυθούν όλα τα συγκλονιστικά, πιθανά σενάρια του 8ου πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς.

Παράλληλα, θα υπάρχουν μοναδικοί διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν, μεταξύ άλλων, running παπούτσια από την limited edition συλλογή #ULTRABOOST x Game of Thrones της adidas, εμπνευσμένα από τους οίκους των Επτά Βασιλείων και των φυλών πέρα από Το Τείχος. Κυκλοφορούν ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και στο www.adidas.gr/ultraboost-game_of_thrones.

Ο μοναδικός προορισμός για το Game of Thrones είναι η Nova

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter