Ολα λάθος

Ενας από τους λόγους που η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αποδέχτηκε ασμένως το κλείσιμο όλων των σχολείων της χώρας ήταν και ο φόβος της ότι είχε καταρρεύσει το σύστημα με τις ανακοινώσεις των σχολείων που κλείνουν.

Ταυτόχρονα είχε πληγεί και το σύστημα που έκρινε ποια σχολεία θα κλείνουν. Είναι ενδεικτικό ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος κατήγγειλε ότι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα κλείνει το ένα σχολείο και μένει ανοικτό το συστεγαζόμενο. Επίσης ανακοινώθηκε ότι κλείνει το Καλλιτεχνικό Λύκειο Αθηνών, σχολείο που δεν υπάρχει! Υπάρχει όμως Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο που συστεγάζεται με το Μουσικό Σχολείο Αθηνών το οποίο δεν έκλεινε. Επίσης χρειάστηκαν περισσότερες από 48 ώρες για να διορθωθεί ο λανθασμένος πίνακας που έδειχνε ότι ήταν ανοιχτά τα σχολεία της Αχαΐας, της Ηλείας και της Ζακύνθου!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.