«Όλα στη ζωή έχουν μια λογική» για τον Άδωνη (Video)

«Όλα στη ζωή έχουν μια λογική» για τον Άδωνη (Video)

Μπορεί ο εμπαιγμός, η αναλγησία και η κοροϊδία να έχουν τα όριά τους, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπερνά ακόμη και το θράσος του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς την ώρα που μέσα σε δύο ημέρες έχουν σημειωθεί δύο θάνατοι γυναικών οι οποίες δεν βρήκαν ούτε ασθενοφόρο για να τις μεταφέρει στο νοσοκομείο, ο αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη μιλά για τα σχέδια του κόμματος για την Υγεία.

Θα περίμενε κανείς πως μετά από δύο συνεχόμενα περιστατικά κρατικής ανεπάρκειας του ΕΣΥ στην κατάσταση που το έχει φέρει η τετραετής διακυβέρνηση Μητσοτάκη θα ανάγκαζε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να εμφανιστούν με συστολή και απολογούμενα στον κόσμο που παρακολουθεί σοκαρισμένος.

Μάταια περιμένει κανείς κάτι τέτοιο, και ειδικά από πρόσωπα όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να σχολιάσει αυτά τα τραγικά περιστατικά, αλλά εγκαινίασε και την γραμμή επικοινωνίας του Μοσχάτου με την οποία θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ακόμα και τους θανάτους πολιτών από αδυναμία του ΕΣΥ ως επιχείρημα για την ιδιωτικοποίησή του και την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων σχεδίων του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συν αυτώ.

«Κοιτάξτε, το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πολλά προβλήματα. Όλη η προεκλογική περίοδος που κάναμε ήταν ως πρώτο θέμα το ΕΣΥ, το πως θα φτιάξουμε την Υγεία στην Ελλάδα. Δεν λέγαμε ότι δουλεύουν όλα καλά στην Υγεία. Αντιθέτως, λέμε ότι πρέπει να τα φτιάξουμε από την αρχή. Άρα όλα αυτά τα περιστατικά έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό το οποίο λέμε… Το κεντρικό πρόταγμα της νέας διακυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η Υγεία» είπε ο αθεόφοβος, μετατρέποντας τους δύο θανάτους από τις τραγικές αδυναμίες του ΕΣΥ σε… πανηγυρική επιβεβαίωση της ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας.

«Όλα στη ζωή έχουν μία λογική» λέει σε άλλο σημείο. Λογική, ναι, μπορεί να έχουν. Μερικοί όμως δεν έχουν τσίπα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter