Όλα στο σφυρί από τη Νέα Δημοκρατία

Όλα στο σφυρί από τη Νέα Δημοκρατία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για ξεπούλημα οποιασδήποτε κρατικής περιουσίας μπορεί να μεταβιβαστεί στον ιδιωτικό τομέα.

Καθώς η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ και ειδικά της θυγατρικής τους εταιρείας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, «διέρρευσε» στον φιλικό της κυβέρνησης Τύπο η είδηση ότι ένα τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου υπάρχει στα νότια της Κρήτης.

Την ώρα που στην Ελλάδα δίνεται η μεγάλη δυνατότητα να μπει στο χορό των παραγωγών χωρών, η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της έβγαλαν στο σφυρί την μόνη ελληνική δημόσια εταιρεία που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία ανάπτυξης της οικονομίας.

Ταυτόχρονα στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις της κυβέρνησης για την τύχη της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ, δύο δημοσίων εταιρειών με επίσης σημαντικότατο ρόλο στην παραγωγή και διανομή οποιασδήποτε μορφής ενέργειας.

Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για το περαιτέρω ξεπούλημα των δύο εταιρειών και την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων σε αυτές καθώς και οι προβλέψεις για το πάρτι των ιδιωτών με ευελιξία στις προμήθειες αλλά και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους τέσσερις πρώτους μήνες της πρωθυπουργίας του «πληρώνει» όλα τα προεκλογικά του συμβόλαια στους υψηλούς χρηματοδότες του.

Δεν χάνει καιρό να καταστρέψει τη χώρα και να κερδίσει τα όποια οφέλη προσδοκά., πολιτικά και μη. Το ζήτημα είναι τώρα τι θα πράξει ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητα του τι ψήφισε στις τελευταίες εκλογές.

Γιατί πλέον δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια. Η κυβέρνηση της Δεξιάς τα ξεπουλάει όλα. Και καιρός είναι να αντιδράσει. Τώρα πριν είναι πολύ αργά.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter