Ολέθρια σχέση. Νίκος Γεωργιάδης, ο γαλάζιος εφιάλτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ολέθρια σχέση. Νίκος Γεωργιάδης, ο γαλάζιος εφιάλτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Με μια εμπεριστατωμένη έρευνα σε Ελλάδα και Μολδαβία το Documento, παρουσιάζει όλα τα στοιχεία της επιχείρησης «Angel killers» που καταδεικνύουν την εμπλοκή του καταδικασμένου πρωτοδίκως Νίκου Γεωργιάδη στο πολυπλόκαμο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Σε ρεπορτάζ 25 σελίδων αποκαλύπτουμε όλη τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί στην Μολδαβία και συγκεκριμένα:

-Τις αποκαλυπτικές καταθέσεις των ανηλίκων στην αστυνομία της Μολδαβίας για τον Νίκο Γεωργιάδη και την εμπλοκή του στο κύκλωμα.

-Τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές επαφές του Νίκου Γεωργιάδη με ανηλίκους.

-Τα σοκαριστικά DVD της συνεύρεσης του Νίκου Γεωργιάδη με ανηλίκους που περιέχονται στη δικογραφία.

-Τα επίσημα έγγραφα της μολδαβικής αστυνομίας για την σύλληψη του Νίκου Γεωργιάδη και τις κατηγορίες που του αποδίδονταν. Πώς επικαλέστηκε διπλωματική ασυλία και πώς αυτή οδήγησε στην απελευθέρωσή του.

-Την ιστορία του Ιταλού μάνατζερ αθλητών και του Δανού ιερέα που συνελήφθησαν την ίδια περίοδο ως εμπλεκόμενοι στο ίδιο κύκλωμα και βρίσκονται στη φυλακή.

-Συνεντεύξεις με τη δημοσιογράφο Ολγα Σιγκλέι και τη δικηγόρο Ναταλία Μπαϊράμ, οι οποίες συμμετείχαν στην επιχείρηση αποκάλυψης και παραθέτουν τον μιντιακό και δικαστικό αντίκτυπο της καταδίκης Γεωργιάδη.

-Αναλυτικό ρεπορτάζ από την δίκη και πρωτόδικη καταδίκη στην Ελλάδα του Νίκου Γεωργιάδη. Πώς το δικαστήριο κατέρριψε το αφήγημα του κατηγορουμένου και της ΝΔ περί πολιτικής δίωξης. Πώς ο Μολδαβός δικηγόρος που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, τελικά τον… έκαψε.

-Οι πολιτικές διαστάσεις της υπόθεσης που η ίδια η ΝΔ πολιτικοποίησε και η οργή εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από στελέχη και ψηφοφόρους για την στήριξη στον Νίκο Γεωργιάδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter