Όλγα Γεροβασίλη: «Να ακούσω την άποψη της Ένωσης Εισαγγελέων και για τις απειλές του Άδωνη Γεωργιάδη στην Εισαγγελέα Διαφθοράς»

Όλγα Γεροβασίλη: «Να ακούσω την άποψη της Ένωσης Εισαγγελέων και για τις απειλές του Άδωνη Γεωργιάδη στην Εισαγγελέα Διαφθοράς»

Ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα χαρακτήρισε η Όλγα Γεροβασίλη τις εξελίξεις στο #Novartis_Gate, ζητώντας παράλληλα από την Ένωση Εισαγγελέων να τοποθετηθεί στις απειλές του Άδωνη Γεωργιάδη προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και κάποιοι, προσπαθώντας να αποτινάξουν από πάνω τους το πρόβλημα, είτε πρόκειται για πολιτική ευθύνη είτε πρόκειται για ποινική ευθύνη, στήνουν καθημερινά δικαστήρια στα τηλεπαράθυρα, με απειλές, με κραυγές, με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, με απειλές κατά της δικαιοσύνης. Και θα ήθελα να έχει τοποθετηθεί και η Ένωση των Εισαγγελέων απέναντι σε αυτό. Δηλαδή στις απειλές του κ. Γεωργιάδη στην εισαγγελέα Διαφθοράς, θα ήθελα να ακούσω και την άποψη της Ένωσης των Εισαγγελέων. Όπως εξέφρασαν την άποψή τους στη συνάντηση που είχαν με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο γραφείο του στη Βουλή. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν αλληλοεπηρεασμοί! Και θα ήθελα να δω και πώς στέκεται απέναντι στις δίκες και αυτά τα τραγικά τα οποία λέγονται και ακούγονται και τις απειλές που εκτοξεύονται καθημερινά από τα τηλεπαράθυρα. Ακούω την αντιπολίτευση να λέει ότι η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης πρέπει να διαφυλάσσεται, αλλά όταν θα έρθουν αυτοί στα πράγματα, άρα θα επηρεάσουν τη δικαιοσύνη με διαφορετικό τρόπο, τότε θα τιμωρηθούν, θα εκδικηθούν αυτούς όλους που σήμερα τολμούν να μιλούν για σκάνδαλο Novartis».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter