Όλγα Γεροβασίλη: Θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Όλγα Γεροβασίλη: Θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, εξέφρασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ τόνισε πως θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, σχετικά και με το επίμαχο βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να συμπεριφέρονται βίαια στον 33χρονο, κατά τη στιγμή της σύλληψής του.

Όπως τόνισε η κ.Γεροβασίλη όλη η χώρα παρακολούθησε μέσα από τα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν το αποτρόπαιο θέαμα ένας άνθρωπος που δεν προέβαλε αντίσταση να δέχεται χτυπήματα.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι είναι απόλυτα βέβαιη πως η Ελληνική Αστυνομία κάνει άψογα τη δουλειά της και επισήμανε πως «συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια του επαγγελματισμού των αστυνομικών θα κριθούν». Υπογράμμισε επίσης, πως «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να περιμένουμε την ολοκλήρωση της ΕΔΕ». Ανέφερε, μάλιστα, ότι η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ βρίσκεται συνήθως στο «μάτι του κυκλώνα».

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισήμανε ακόμη, ότι υπάρχει ένα σχέδιο για εμφανή αστυνόμευση σε όλη την Ελλάδα και πως ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι «η εμφανής αστυνόμευση δρα αποτρεπτικά”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter