Όλγα Κεφαλογιάννη: Επιφύλαξη για τα συλλαλητήρια – Κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία των πολιτών (Video)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Επιφύλαξη για τα συλλαλητήρια – Κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία των πολιτών (Video)

Σαφείς αποστάσεις από την πρόσφατη στροφή Μητσοτάκη υπέρ του συλλαλητήριου για το όνομα των Σκοπίων παίρνει η πρώην υπουργός και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη περί “φούφουτων”, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τη στάση της δείχνει την απομόνωση Κυριάκου που μένει  στη γραμμή των ακραίων στοιχείων όπως του Άδωνη Γεωργιάδη, για το θέμα των Σκοπίων.

Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις επιφυλάξεις της για τη σκοπιμότητα τέτοιων συλλαλητηρίων και αναρωτήθηκε τι κρύβεται πίσω από αυτά και ποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία των πολιτών. 

Η κυρία Κεφαλογιάννη επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο για την στάση του στο θέμα και αναφέρθηκε στις συνταγματικές αλλαγές που πρέπει να κάνει η γειτονική χώρα ώστε να απαλειφθούν οι αλυτρωτικές αναφορές. 

Δείτε τι  ακριβώς δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη:

Δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη να διαδηλώσει αλλά στην εξωτερική πολιτική χρειάζεται ψυχραιμία. Προσωπικά διατηρώ πολύ μεγάλη επιφύλαξη και για τη σκοπιμότητα των συλλαλητηρίων και για το τι κρύβεται πίσω από αυτά, ποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία των πολιτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter