Όλη την εβδομάδα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστικά στο Novasports!

Όλη την εβδομάδα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστικά στο Novasports!

Μην χάσετε (18-22/10) τις εξαιρετικές παραγωγές που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος La Liga Santander, ενόψει του El Clasico της Κυριακής 24/10 – Το Novasports και ο Νίκος Τζουάννης σε δημοσιογραφική αποστολή στο «Καμπ Νου»

Το απόλυτο ντέρμπι, o πλέον εμβληματικός αγώνας συλλόγων παγκοσμίως, το «El Clasico» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται αποκλειστικά στο Novasports αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα (18-22/10) οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα κινηθούν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα! Από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου οι συνδρομητές Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθημερινά τις εξαιρετικές παραγωγές που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, La Liga Santander ενόψει του ντέρμπι. Η La Liga, δημιούργησε μάλιστα και ειδικό λογότυπο για τον αγώνα, με στόχο του project να αντικατοπτρίσει το DNA αυτής της θρυλικής ποδοσφαιρικής συνάντησης που περιλαμβάνει άμιλλα, δύναμη, πάθος, τεχνολογία, καινοτομία, δυναμισμό, ψυχαγωγία και παγκοσμιοποίηση!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου: El Clasico: The movie

Μία ταινία που δημιουργήθηκε μέσα από την καταγραφή της τεράστιας πρόκλησης και των τεχνικών δυσκολιών  που προέκυψαν στη διοργάνωση  του ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, όταν αυτό φιλοξενήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω εργασιών στο στάδιο Μπερναμπέου.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου: Analysing El Clasico

Αναλύοντας το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, τη νέα Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν και το νέο σχέδιο του Καρλ Αντσελότι για τη Ρεάλ καθώς και ποιες λύσεις τακτικής ακολουθούν οι δύο προπονητές μέχρι τώρα στη σεζόν που διανύουμε. 

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου: The road to El Clasico

Λίγο πριν το κλασικό ισπανικό ντέρμπι, θυμόμαστε πώς τα πηγαίνουν μέχρι τώρα στη σεζόν της La Liga Santander οι δύο αντίπαλοι με τις καλύτερες φάσεις των αγώνων  των δυο ομάδων.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου: La Liga World

Ο κόσμος της La Liga Santander φέρνει μία σημαντική συνέντευξη για το κλασικό ισπανικό ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής και μας θυμίζει παλιότερες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου: La Liga Show: Η προεπισκόπηση της αγωνιστικής

Η πλήρης προεπισκόπηση του El Clasico! Τα τελευταία νέα, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλη η ανάλυση από τους πλέον ειδικούς. Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις λίγο πριν ξεκινήσει το διασημότερο ντέρμπι στον κόσμο!  

Κυριακή 24 Οκτωβρίου: Από τις 13:00 σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, το Novasports Prime ξεκινά από το μεσημέρι στις 13:00 και μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι με την επανάληψη των αφιερωμάτων. Στις 16:00 θα ξεκινήσει η εκπομπή “Η Ώρα των Πρωταθλητών” με το Pre Game της αναμέτρησης και τις συνδέσεις με τον δημοσιογράφο του Novasports, Νίκο Τζουάννη, ο οποίος θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ενώ στις 17:15 ακολουθεί η σέντρα του El Clasico. Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει η εκπομπή με το post game και όλα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου.

Το El Clasico Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες  5 σεζόν θα παίζει αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter