«Ολίγον έγκυος» δεν υπάρχει κύριε Μητσοτάκη!

«Ολίγον έγκυος» δεν υπάρχει κύριε Μητσοτάκη!

Το επιτελικό κράτος των αρίστων έχει ένα ακόμα πρόβλημα: Έλλειψη συντονισμού αφού μέσα στην ανοργανωσιά του και στο έλλειμμα ο ένας ξεσκεπάζει τον άλλον.

Με απλά λόγια δεν γνωρίζει η αριστερά, τι ποιεί η δεξιά (αν στους δεξιούς υπάρχει και… αριστερό χέρι).

Εντελώς πρόσφατο παράδειγμα η αδελφή του πρωθυπουργού και μέχρι στιγμής αναξιοποίητη στην κυβέρνηση των αρίστων, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία με τις δηλώσεις της, τίναξε στον αέρα αυτό που προσπάθησε να μπαλώσει ο αδελφός της και πρωθυπουργός.

Με αφορμή το αλαλούμ του ανοίγματος των συνόρων η Ντόρα Μπακογιάννη προσπαθεί να το μπαλώσει, ρίχνοντας την ευθύνη στους εταίρους μας αλλά ταυτόχρονα καρφώνοντας τον αδελφό της που προφανώς υποχώρησε στα αιτήματα των «Ευρωπαίων» εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη στο Twitter:

«Δεν υπήρχε ιδανικός τρόπος να ανοίξουμε τον τουρισμό εν μέσω πανδημίας. Κάναμε προσπάθειες και συζητήσεις για να γίνουν τεστ σε όποιον θα ταξίδευε. Το αρνήθηκαν οι εταίροι μας και οι αεροπορικές λόγω της έλλειψης τεστ και λόγω κόστους.»

Μόνον που μάλλον ξέχασε να ευθυγραμμιστεί με το Μέγαρο Μαξίμου γιατί εκεί με την τάση που έχουν να τα ωραιοποιούν όλα ο πρωθυπουργός δήλωνε άλλα! Όλα έγιναν μεθοδικά, είχαν πρωτοποριακό σύστημα με τεχνογνωσία και αλγόριθμους και άλλα τέτοια (ενδεχομένως παραμύθια).

Έγραφε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter:

«Το άνοιγμα του τουρισμού έγινε μεθοδικά. Ήμασταν έτοιμοι με έναν μηχανισμό ελέγχου και ιχνηλάτησης. Δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό σύστημα, που έχουμε εξάγει ως τεχνογνωσία σε άλλες χώρες, και καθορίζει, με έναν έξυπνο αλγόριθμο, πόσα είναι τα αναγκαία τεστ ανά πύλη εισόδου.»

Ή το ένα ισχύει ή το άλλο. Και τα δύο δεν γίνεται!

Αλλά επειδή πέραν της ωραιοποίησης της κυβέρνησης, υπάρχει και το ρεπορτάζ, η αλήθεια μάλλον κλίνει προς την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία απλά παραδέχθηκε πιέσεις προς την κυβέρνηση και υποχωρήσεις με πολύ άσχημα αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία…

Και να σκεφτείτε πως δεν τα λέμε εμείς, οι ίδιοι τα λένε!

Σημείωση: Το ερώτημα είναι αν το έλλειμμα συντονισμού είναι απλή αστοχία ή πολύ απλά η αδελφή «καρφώνει»  

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter