Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ισχύει για τους κατοίκους

Ολική ανατροπή με διόδια της Εγνατίας - Σε ποιο τμήμα καταργούνται

Ελεύθερη διέλευση θα έχουν οι κάτοικοι του Δήμου Μετσόβου από τα διόδια Μαλακασίου και Δροσοχωρίου... Ελεύθερη διέλευση θα έχουν επίσης οι κάτοικοι του Νομού Θεσπρωτίας από τα διόδια της Τύριας!

Αυτά προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής που είχε προηγηθεί και καθόριζε το ύψος διοδίων μετά και την λειτουργία του σταθμού στο Δροσοχώρι.

Την σχετική ενημέρωση είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος μίλησε στο Epiruspost.

Ο Περιφερειάρχης απευθύνεται εκ νέου στον Υπουργό προκειμένου η απόφαση αυτή να επεκταθεί στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων. Είναι επιβεβλημένο, όπως τόνισε ο κ. Καχριμάνης να υπάρξει απαλλαγή από καταβολή διοδίων για τους κατοίκους και του υπόλοιπου Νομού που κάνουν χρήση της Εγνατίας Οδού.

«Πρέπει άμεσα να υπάρξει να υπάρξει απαλλαγή των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, ειδικά των Δήμων Ιωαννιτών, Δωδώνης και Ζαγορίου από την καταβολή διοδίων στην Τύρια και στο Δροσοχώρι», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.