Θλίψη για την 29χρονη μητέρα που βρέθηκε νεκρή σε θάλαμο στο Νοσοκομείο Κέρκυρας- Δεν είχε προβλήματα υγείας

Θλίψη για την 29χρονη μητέρα που βρέθηκε νεκρή σε θάλαμο στο Νοσοκομείο Κέρκυρας- Δεν είχε προβλήματα υγείας

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς της 29χρονης γυναίκας που πέθανε ξαφνικά σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρή, από άλλους συνοδούς ασθενών, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού της τους ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.

Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, την 29χρονη είδε συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω.

«Φώναξε τότε τις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι» προσέθεσε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Στενός φίλος της οικογένειας της 29χρονης είπε: «Δύο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο 2-3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο».

Σχετικά με το εάν η νεαρή γυναίκα έπασχε από πρόβλημα υγείας, ο φίλος της οικογενείας της δήλωσε ότι η «κοπέλα δεν είχε τίποτα, γι’αυτό έχουμε σοκαριστεί. 29 χρονών παιδί τι να έχει;».

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα διαφωτίσει την υπόθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter