Θλίψη και πόνος στην κηδεία της 21χρονης Ελένης (Photos – Video)

Θλίψη και πόνος στην κηδεία της 21χρονης Ελένης (Photos – Video)

Στην τελευταία της κατοικία οδηγούν αυτή την ώρα η οικογένειά της, φίλοι και συγγενείς την 21χρονη Ελένη που δολοφονήθηκε στην Ρόδο. Ο πόνος είναι μεγάλος για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της νεαρής φοιτήτριας.

Ράγισε καρδιές το σπαραχτικό κάλεσμα της μητέρας της 21χρονης Ελένης, να γυρίσει πίσω. Πίσω «στη φωλιά της», η οποία όπως επανειλημμένα έχει πει τις τελευταίες μέρες έμεινε άδεια, πίσω στην αγκαλιά της οικογένειας που παλεύει να δεχτεί πως τόσο βίαια κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού τους. 

Δίπλα τους στο τελευταίο αντίο πλήθος κόσμου, όλοι βουβοί, παγωμένοι, συνοδεύουν πεζή το λευκό φέρετρο με τη νεαρή κοπέλα στην τελευταία της κατοικία, στα κοιμητήρια του Διδυμοτείχου, με το αναπάντητο «Γιατί» να κυριαρχεί στο μυαλό όλων. Δεν υπάρχουν απαντήσεις, παρηγορητικά λόγια σε μία τόσο μεγάλη και αναίτια απώλεια.

Η σορός της 21χρονης έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης» συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Το πρωί έφτασε στο Διδυμότειχο και στη συνέχεια στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο όπου ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία.

Το κορίτσι που είχε βγάλει εισιτήριο για τις 16 Δεκεμβρίου, με στόχο να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τους γονείς της ωστόσο, η ζωή της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο με σίδερο από τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια ενώ ήταν σε άσχημη κατάσταση την οδήγησαν στην παραλία της Λίνδου όπου οι φερόμενοι ως δράστες την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Στο μεταξύ, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης, πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή.







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter