Ολλανδή δημοσιογράφος για το «κυνήγι μαγισσών»: Κάνουν το ίδιο και στον Κώστα Βαξεβάνη (Video)

Ολλανδή δημοσιογράφος για το «κυνήγι μαγισσών»: Κάνουν το ίδιο και στον Κώστα Βαξεβάνη (Video)
Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ

Για τις αθλιότητες σε βάρος της, το «κυνήγι μαγισσών» που δέχεται τις τελευταίες ημέρες επειδή τόλμησε να υποβάλει ερώτηση στον πρωθυπουργό η οποία δεν άρεσε στον «Καίσαρα» Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ κατά τη διάρκεια ομιλίας της στους φοιτητές δημοσιογραφίας του ΕΚΠΑ, σε εκδήλωση που οργανώθηκε μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου. «Το κάνουν με τον ίδιο τρόπο και στον Κώστα Βαξεβάνη. Στη δικιά μου περίπτωση, λυπάμαι γιατί από πάνω υπάρχει σεξισμός και μεγάλος μισογυνισμός. και αυτό είναι σοκαριστικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και στα αυτιά μου. Σαν να μην υπάρχει ο φεμινισμός, σαν να μην έχουμε ζήσει τα τελευταία 60 χρόνια στην Ευρώπη», είπε η Ολλανδή δημοσιογράφος αναφορικά με τη λυσσαλέα επίθεση της κυβέρνησης στον εκδότη του Documento.

Η Ίνγκεμποργκ, αμέσως μετά τα pushbacks, για τις κατηγορίες περί «τουρκοφιλίας», για την ανθρωποφαγία των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης με σεξιστικές και μισογυνικές τοποθετήσεις και τίτλους εναντίον της αλλά και για το κουράγιο που πρέπει να βρουν οι νέοι και νέες δημοσιογράφοι για να συνεχίσουν να υπηρετούν το καθήκον τους για ορθή δημοσιογραφία με γνώμονα την αναζήτηση της αλήθειας.

«Αυτό που κάνει ο μηχανισμός του κυβερνητικού τύπου είναι πρωτοφανές», υπογράμμισε μετά την επίθεση από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εναντίον της ενώ συνέχισε λέγοντας πως ακόμα και τώρα ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν έδωσε ακόμη απάντηση για τα pushbacks…

Πηγή: Pressproject

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter