Ολλανδία: Οριστικό λουκέτο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Ολλανδία: Οριστικό λουκέτο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Τον τερματισμό της σεζόν μετά από κυβερνητική οδηγία ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας.

Η κυβέρνηση της χώρας απαγόρευσε τη διεξαγωγή οποιασδήποτε δημόσιας μεγάλης συνάθροισης μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου. «Συνεπώς δεν σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τα πρωταθλήματα», αναφέρεται στο ανακοινωθέν της Ομοσπονδίας. Ωστόσο θα χρειαστεί η συναίνεση της UEFA, η οποία απαιτεί κοινή στρατηγική σε όλες τις χώρες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, ώστε να θεσπιστούν ενιαίοι κανόνες διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης χρονιάς.

Η UEFA άφησε ανοιχτό παράθυρο για διακοπή κάποιου πρωταθλήματος «σε εξαιρετικές περιπτώσεις», αλλά δεν έκρυψε την έντονη αντίθεση και δυσαρέσκειά της όταν οι Βέλγοι αποφάσισαν να τερματίσουν τη δική τους Λίγκα πριν από μερικές εβδομάδες. Η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στην Ολλανδία η Eredivisie είχε φτάσει στην 26η αγωνιστική και ο Άγιαξ με την Αλκμάαρ ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter