Ολλανδία: Ζούσαν επί 9 χρόνια σε υπόγειο περιμένοντας το τέλος του κόσμου

Ολλανδία: Ζούσαν επί 9 χρόνια σε υπόγειο περιμένοντας το τέλος του κόσμου

Μία ασυνήθιστη ιστορία από την Ολλανδία, με οικογένεια να παραμένει επί 9 χρόνια στο υπόγειο της φάρμας της, περιμένοντας το… τέλος του κόσμου.

Ένας άνδρας 58 ετών και τα έξι ενήλικα παιδιά του, ζούσαν επί 9 χρόνια στο υπόγειο της φάρμας του στο Ντρέντε της Ολλανδίας, περιμένοντας… την αποκάλυψη. Το περιστατικό έγινε γνωστό με έναν παράδοξο τρόπο, όταν ένας από τους γιους του 58χρονου μετέβη στο μπαρ του κοντινότερου χωριού, εξιστορώντας στους θαμώνες το τι συμβαίνει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του RTV, o άνδρας αυτός φαινόταν αρκετά μπερδεμένος, κινώντας υποψίες στους θαμώνες του μπαρ για το ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Την ώρα που έπινε τις μπύρες που είχε παραγγείλει, αποκάλυψε ότι εκείνος και η οικογένειά του ζούσαν κρυμμένοι στο υπόγειο περιμένοντας το… φινάλε.

«Παρήγγειλε πέντε μπύρες και τις ήπιε. Τότε, τον προσέγγισα και μίλησα για λίγο μαζί του. Μου είπε ότι κατάφερε να ξεφύγει και πως χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι, πήραμε την απόφαση να καλέσουμε την αστυνομία», ανέφερε στα ολλανδικά ΜΜΕ ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Ρούινεβολντ.

«Είχε πολύ μακριά μαλλιά, βρώμικο μούσι, φορούσε παλιά ρούχα και φαινόταν σε σύγχυση. Μας είπε ότι ποτέ δεν πήγε σχολείο, ενώ είχε να επισκεφθεί τον κουρέα για εννέα χρόνια», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί

Μετά την καταγγελία, οι Αρχές μετέβησαν στη φάρμα όπου βρισκόταν κρυμμένη η οικογένεια. Εκεί, σύμφωνα με το BBC, ανακάλυψαν μία κρυμμένη σκάλα πίσω από ένα ντουλάπι, η οποία οδηγούσε στο υπόγειο όπου ο πατέρας έκρυβε την οικογένειά του. Η φάρμα, η οποία ήταν κρυμμένη πίσω από μία συστάδα δέντρων, διέθετε έναν κήπο με λαχανικά και μία κατσίκα.

«Ένας άνδρας μας γνωστοποίησε το γεγονός πως ανησυχεί για ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι ζούσαν σε φάρμα στο Μπούιτενχουιζερβεγκ. Επισκεφθήκαμε το σημείο και έχουμε πολλές αναπάντητες ερωτήσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, που προσπαθεί να διαλευκάνει το τι συνέβη.

Παράλληλα, οι αρχές επιβεβαίωσαν τη σύλληψη ενός άνδρα 58 ετών που αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter