Ολλανδικό NOS για Μαρινάκη: Η φιλία με τον Μητσοτάκη και οι κατηγορίες για στημένα ματς

Ολλανδικό NOS για Μαρινάκη: Η φιλία με τον Μητσοτάκη και οι κατηγορίες για στημένα ματς

Η ιστοσελίδα του ολλανδικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου NOS έκανε εκτενές αφιέρωμα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή τη συνάντηση των «ερυθρολεύκων» με την Αϊντχόφεν για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι Ολλανδοί επισημαίνουν στο δημοσίευμά τους ότι «τίποτα δεν αγγίζει τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη».

Στο αφιέρωμα τονίζεται ότι πρόκειται για έναν «μεγιστάνα της ναυτιλίας και των ΜΜΕ, οικογενειακός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, de facto δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για εμπλοκή σε υποθέσεις στημένων αγώνων και στη μεταφορά τεράστιας αποστολής ηρωίνης. Η ζωή του Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και αντιπάλου της Αϊντχόφεν, μπορεί να διαβαστεί σαν ένα ελληνικό μυθιστόρημα εγκλήματος».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις φιλικές σχέσεις του πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και στο γεγονός πως ο 53χρονος επιχειρηματίας είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το ολλανδικό Μέσο σημειώνει επίσης ότι «Ο Μαρινάκης φαίνεται ανέγγιχτος. Υπάρχουν πολλά κενά στον ελληνικό νόμο, από τα οποία επωφελούνται ισχυροί άνθρωποι» και στη συνέχεια κάνει λόγο στην εμπλοκή και αθώωσή του για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

«Το όνομά του εμφανίστηκε επίσης στην περίπτωση του Noor One, ενός πετρελαιοφόρου που μετέφερε το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

«Μήπως όλες οι εικασίες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στο μεγαλύτερο εντοπισμό ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης έβλαψαν τον Μαρινάκη; Όχι ακριβώς. Η δύναμη και η επιρροή του αυξήθηκαν», υπογραμμίζει το NOS παρουσιάζοντας την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και του Mega Channel.

«Η πλευρά Μαρινάκη έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς για εμπλοκή στην υπόθεση των ναρκωτικών, μιλώντας για πολιτικά κίνητρα. “Δεν έχω να φοβηθώ γιατί δεν έκανα τίποτα κακό”, είχε αναφέρει», με τους Ολλανδούς να κλείνουν το αφιέρωμα με τη φράση:

«Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter