Ολλανδός πετάει από τις σκάλες μαύρη τουρίστρια που διέμενε στο σπίτι του μέσω Airbnb (Video)

Ολλανδός πετάει από τις σκάλες μαύρη τουρίστρια που διέμενε στο σπίτι του μέσω Airbnb (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που καταγράφει ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο Άμστερνταμ, το οποίο νοίκιαζε μέσω Airbnb, να πετάει από τις σκάλες ενοικιάστρια επειδή «άργησε να κάνει Check Out».

Η ενοικιάστρια υποστηρίζει ότι καθυστέρησε μόλις λίγα λεπτά ενώ ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι καθυστέρησαν δύο ώρες. Σε κάθε περίπτωση, στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έξαλλος να φωνάζει «έξω, έξω», να πετά τις βαλίτσες και να σπρώχνει τη μία ενοικιάστρια στις σκάλες.

Η κοπέλα κύλισε στα σκαλοπάτια και όταν κατέληξε στο δάπεδο χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και παρέμεινε ακίνητη.

«Η φίλη μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έχει εσωτερικά τραύματα και μελανιές. Είμαι τόσο θυμωμένη που δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ. Αυτό είναι ρατσισμός και δεν δικαιολογείται… είναι βία εναντία σε μαύρους, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο», ανέφερε η μία εκ των δύο ενοικιαστριών που αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο στο youtube στο οποίο εξιστορεί το περιστατικό.

Το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του διευθυντή της Airbnb, ο οποίος ανέφερε: «Τέτοια αποτρόπαια συμπεριφορά είναι αντίθετη με όλα όσα πρεσβεύει η Airbnb. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ακόμη και να αποκλείσουμε άτομα για μια ζωή από την πλατφόρμα μας, ενώ θα κινηθούμε επίσης νομικά. Κανείς ποτέ δεν θα έπρεπε να τυγχάνει τέτοιας συμπεριφοράς και αυτό δεν θα το ανεχθούμε». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter