Όλοι κερδίζουν την ερχόμενη Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου στο Λαϊκό Λαχείο

Όλοι κερδίζουν την ερχόμενη Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου στο Λαϊκό Λαχείο

Στην επόμενη κλήρωση Λαϊκού Λαχείου, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, όλα τα λαχεία κερδίζουν, όποιος και αν είναι ο λήγοντας αριθμός. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα μοιράσει σίγουρα κέρδη 5 ευρώ στην πεντάδα, σε όλους τους παίκτες, ακόμη και αν δεν πετύχουν τον πρώτο λήγοντα για κέρδη 20 ευρώ ή τον δεύτερο (λήγοντας+1) των 10 ευρώ.

Το Λαϊκό Λαχείο, είναι το μοναδικό παιχνίδι στην Ελλάδα, που έδωσε για πρώτη φορά πέρυσι τη δυνατότητα σε όλους τους λαχνούς να κερδίσουν ένα ποσό. Στις δύο περυσινές κληρώσεις «Όλοι οι Λαχνοί Κερδίζουν», αναδείχθηκαν συνολικά 3.751.800 νικηφόροι λαχνοί και οι τυχεροί παίκτες μοιράστηκαν 5.855.870 ευρώ.

Εφέτος, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, το Λαϊκό Λαχείο επανέρχεται με μια ακόμη κλήρωση που θα αναδείξει μόνο νικητές. Κάθε παίκτης, ακόμα και αν δεν του τύχει ο πρώτος ή ο δεύτερος λήγοντας, μπορεί να πάρει πίσω το 50% των χρημάτων του, καθώς οι υπόλοιποι 8 από τους 10 λήγοντες θα κερδίσουν από 5 ευρώ. Έτσι, στη συνέχεια κάποιος με τα σίγουρα κέρδη 5 ευρώ (και όχι 10) θα μπορεί να αγοράσει είτε μια πεντάδα του Λαϊκού Λαχείου της επόμενης κλήρωσης, ή μια πεντάδα του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού που κυκλοφόρησε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter