Όλοι οι καλοί χωράνε: Αντιδήμαρχος Αθηναίων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Όλοι οι καλοί χωράνε: Αντιδήμαρχος Αθηναίων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Εννοείται πως όλα μπορούν να συμβούν.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ορίζεται «αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας» του Δήμου η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όπως αναφέρεται μάλιστα «τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου -Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ –Αλβέρτη του Μιλτιάδη».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη και είχε οριστεί πρόεδρος της Τεχνόπολης, ωστόσο αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά το απαράδεκτο συμβάν με τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, όπου συμμετείχε στην ειρωνική και εξευτελιστική παρουσίαση μιας γυναίκας θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης.

Για το θέμα είχαν εκδώσει τότε ανακοινώσεις οι παρατάξεις των Νάσου Ηλιόπουλου και Παύλου Γερουλάνου με βασικό αίτημα την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της προέδρου της Τεχνόπολης.

Επειδή όμως κανείς «άριστος» δε χάνεται και επειδή ο χρόνος «παραγραφής» έχει προφανώς εκμηδενιστεί, η κ. Γκαγκάκη επέστρεψε στα της τοπικής αυτοδιοίκησης με ακόμη πιο «βαρύγδουπο» τίτλο, όπως αυτόν του αντιδημάρχου.

Θα κληθεί ωστόσο να διαχειριστεί και το φάουλ (ή μπάχαλο) με τον Μεγάλο Περίπατο που ο Δήμος και ο Δήμαρχος προσπαθεί τώρα να μαζέψει…

H ανακοίνωση του Δήμου:

Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου –Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτώ νκαι μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου -Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ –Αλβέρτη του Μιλτιάδη”.

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter