Όλοι στην καραντίνα αλλά η Μαρέβα στην Αίγυπτο;

Όλοι στην καραντίνα αλλά η Μαρέβα στην Αίγυπτο;

Χρειάστηκε να το μάθουμε από τις αιγυπτιακές σελίδες πως η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη βρέθηκε στην Αίγυπτο και επισκέφθηκε (ξανά) το (υπό κατασκευή) Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο στην Γκίζα μαζί με τη σύζυγο του Αιγύπτιου υπουργού Πετρελαίων ενώ συνοδεύονταν από τον επικεφαλής του μουσείου στρατηγό Ατέφ Μοφτάχ.

Εάν όλα αυτά είναι ορθά, όπως αναφέρουν με φειδώ αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, τα ερωτήματα είναι πολλά, όπως με ποια ιδιότητα και πάλι η σύζυγος του πρωθυπουργού κάνει αυτά τα ταξίδια, ενώ απορεί κανείς γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο γνωστό.

Και όλα αυτά ενώ οι Έλληνες βρίσκονται σε καραντίνα, δεν επιτρέπεται να μετακινούνται, δεν επιτρέπεται να βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί και τα ΣΚ από τις έξι το απόγευμα.

Αν η κυρία Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν έχει καμία ιδιότητα, καμία θέση, τότε πώς κάνει αυτές τις επαφές; Και πως επιτρέπεται να μετακινείται εν καιρώ πανδημίας και lockdown; 

Απέκτησε ήδη έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και δεν το ξέρουμε;

Αν έχει κάποια συγκεκριμένη θέση, τότε γιατί δεν το γνωρίσουμε;

Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της, πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την Ικαρία, μετέβη στην Κύπρο για επίσημες συνομιλίες και στη συνέχεια στο Ισραήλ όπου και συνάντησε τον ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ας σημειωθεί πως η κυρία Μητσοτάκη δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το ίδιο υπό κατασκευή Μουσείο. Με την σύζυγο του υπουργού το είχε επισκεφθεί και τον Οκτώβριο του 2019.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter