Ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού (Video)

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού (Video)

Tέσσερις ώρες διήρκησε η Ποδαράτη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. Το κέφι ήταν αμείωτο και πολλά πληρώματα πραγματοποίησαν ωραίες και ευρηματικές εμφανίσεις, ενώ και φέτος στο τέλος της παρέλασης δεν έλειψαν οι πολυάριθμες καρναβαλικές ομάδες και τα καπνογόνα.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 6.30 το απόγευμα. Πρώτα εμφανίστηκαν τα άρματα του Δήμου Πατρέων . Πρώτο πλήρωμα ήταν το 94 με θέμα Ρέκβιεμ.

Το thebest.gr μετέδωσε ζωντανά την παρέλαση σε συνεργασία με την τηλεόραση του Ionion. Την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη. Το ίδιο θα γίνει και αύριο με την Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής και την Τελετή Λήξης.

Στην κορυφή της παρέλασης τα άρματα του Δήμου Πατρέων.

Ο Καρνάβαλος που τραβά τα μαλλιά του στη θαλασσοδίνη της κρίσης, το καλλιτεχνικό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού με την βασίλισσά μας Όλγα Κατσάρα να μαγνητίζει τα βλέμματα και να μεταδίδει με τα χαμόγελα, την αεικίνητη χορευτική παρουσία και τα φιλιά της τη ζωντάνια σε όλους, οι δυο Καρνάβαλοι των ετών 2017 και 2016 που συνέχισαν διαχρονικά να πλέουν στα…νερά της κρίσης αποκτώντας και φέτος επικαιρότητα, το νέο άρμα (Ζουζουνο-όχημα) και τα παλαιότερα του Καρναβαλιού των Μικρών έδωσαν το έναυσμα για την έκρηξη του γλεντιού, που ξεσήκωσε την πόλη.

Νεανική ορμή, πόθος για ζωή, αυθεντικότητα και όλα τα χαρακτηριστικά του καρναβαλικού μας πολιτισμού αναδείχτηκαν σε όλο τους το μεγαλείο με τα πληρώματα και τους χιλιάδες καρναβαλιστές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μεγαλουργούν.

Η ξεκούραση για τους νέους της Πάτρας, για τους νέους της Ελλάδας είναι μια λέξη άγνωστη. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ μικρά. Σε λίγες ώρες αρχίζει η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2018. Η ώρα της μεγάλης φιέστας, η ώρα της απογείωσης του κεφιού είναι τόσο κοντά! Και όπως όλες οι προβλέψεις συγκλίνουν, με έναν ηλιόλουστο καιρό που θα αγκαλιάσει τα επί του δρόμου δρώμενα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter