Αύριο λήγουν οι συμβάσεις

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση στη Βουλή - Αρχίζει η κρίσιμη συνεδρίαση για τις κινητοποιήσεις

Αποχώρησαν από τη  Βουλή οι συμβασιούχοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ που ζητούν τη μονιμοποιήσή τους.  Η πορεία άρχισε από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη. Η αγωνία των 10.000 συμβασιούχων "χτυπάει" κόκκινο αφού αύριο λήγουν οι συμβάσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συνεδριάσει προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων.

«Δεν θα πάμε να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα, δεν θα τους δώσουμε το δικαίωμα να μας χρεώσουν επεισόδια» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας μιλώντας στους διαδηλωτές έξω από τη Βουλή. Όπως είπε, θα μείνουν για λίγο εκεί και μετά η Εκτελεστική Επιτροπή θα επιστρέψει στα γραφεία για να αποφασίσει το μέλλον της κινητοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.