Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ για το Novartis-Gate

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ για το Novartis-Gate

Ολοκληρώθηκε, χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση, λίγο πριν τις 14:30 η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή παρουσία του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτών με νομική κατάρτηση.

Η συνεδρίαση σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews.gr ήταν μονοθεματική με τους βουλευτές με νομική κατάρτιση που έλαβαν γνώση στοιχείων της δικογραφίας για τη Novartis να ενημερώνουν τα μέλη του σώματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πάρθηκε κάποια απόφαση για πολιτική διαχείριση του θέματος και κυρίως αν η Κυβέρνηση προτείνει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή κάτι που από πολλούς θεωρείται ως η πιθανότερη εκδοχή.

Σύμφωνα με μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου η συζήτηση θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου η όποια απόφαση να παρθεί αφού αναγνωστεί το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας.

Τέλος, για τον ίδιο ακριβώς λόγο αναβλήθηκε και η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η οποία είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter