Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Παπανικολάου, αμφίβολος με Μπάγερν και Μύκονο
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, ο Κώστας Παπανικολάου δέχτηκε χτύπημα στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είναι αμφίβολος για τα ματς με Μπάγερν Μονάχου και Μύκονο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί απόψε.
Την ώρα που οι Ουόκαπ και Φουρνιέ επέστρεψαν αρχής γενομένης κόντρα στον Πανιώνιο για την GBL και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει ενσωματωθεί από χθες (21/10) στις ομαδικές προπονήσεις, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε να χάνει έναν κομβικό παίκτη που προσφέρει ως τριάρι και ως τεσσάρι… και δη στην άμυνα.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο την Παρασκευή (24/10), στις 21:45, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ακολουθήστε το DocumentoNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις















