Ολυμπιακοί Αγώνες – Τένις: Εύκολα στους «16» ο Τσιτσιπάς

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τένις: Εύκολα στους «16» ο Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με σχετική άνεση 2-0 σετ (6-3 και 6-4) του Φράνσις Τιαφόε από τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά Τένις στο Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής σε μόλις μία ώρα και 17 λεπτά αγώνα, κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του, ο οποίος τον είχε αποκλείσει πριν από λίγες εβδομάδες στον πρώτο γύρο του Wibleton.

Ο Στέφανος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και αφού πρώτα έσβησε ένα μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ, «έσπασε» τον 23χρονο αντίπαλό του στο επόμενο (από 40-0) και έβαλε τις βάσεις για το 1-0. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να κινδυνέψει ούτε μια στιγμή, έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ μετά από 38 λεπτά προσπάθειας.

Σερβίροντας εξαιρετικά και στο δεύτερο σετ (συνολικά έχασε μόνο 9 πόντους, με 14/14 στο πρώτο σερβίς στο δεύτερο), έψαχνε την ευκαιρία για να ξεφύγει και να σφραγίσει την πρόκριση. Με το forehand του σε εξαιρετική μέρα (10 winners), τη βρήκε στο πέμπτο γκέιμ, πέρασε μπροστά με 3-2 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Ο αγώνας έγινε κάτω από κλειστή οροφή, λόγω της βροχής στο Τόκιο.

Ο Τσιτσιπάς στους «16» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς ανάμεσα στον Γάλλο Ούγκο Ιμπέρ και τον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter