Ολυμπιακοί Αγώνες: Πετρούνιας και Κορακάκη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πετρούνιας και Κορακάκη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στο Τόκιο

Mε δύο σημαιοφόρους θα εμφανιστεί η ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στις 23 Ιουλίου: Λευτέρη Πετρούνια και Άννα Κορακάκη. Η ΕΟΕ κατέληξε -για πρώτη φορά- σε αυτή τη μεσοβέζικη λύση για να τιμήσει τους δύο χρυσούς Ολυμπιονίκες του Ρίο, αγνοώντας ωστόσο την Κατερίνα Στεφανίδη.

Παράλληλα, η απόφαση θεωρείται απρέπεια κατά του μπάσκετ (για τέταρτη σερί τετραετία), αφού το Προολυμπιακό τουρνουά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Η Άννα Κορακάκη δήλωσε: «Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε μία μάλιστα ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα το κάνω μαζί με τον Λευτέρη».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε: «Νιώθω τεράστια τιμή που θα κρατήσω την σημαία μας καθώς εκπληρώνεται ένα όνειρο που είχα από παιδί! Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και είμαι σίγουρος ότι αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μου».

Εξάλλου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε η επιλογή του αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Mountain Bike των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» μεταξύ του Δημήτρη Αντωνιάδη και του Περικλή Ηλία να κριθεί σε αγώνα μεταξύ των δύο αθλητών στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στις 10 Ιουλίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter