Ολυμπιακοί αγώνες – Τένις: Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη

Ολυμπιακοί αγώνες – Τένις: Αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη

Αποκλείστηκε από τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων η Μαρία Σάκκαρη, αφού το εμπόδιο της Ουκρανής Έλνα Σβιτολίνα (νούμερο 4 στο ταμπλό) αποδείχθηκε ανυπέρβλητο: 7-5, 3-6, 4-6. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 2 ώρες και 38 λεπτά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι λίγο πριν το τέλος του τρίτου σετ, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το «μπρέικ» που χρειαζόταν στο 3-5.

Η Σάκκαρη κέρδισε το πρώτο σετ με ανατροπή από το αρχικό 1-4, αλλά η κλάση της Σβιτολίνα έκανε τη διαφορά στη συνέχεια.

Ο δρόμος για το βάθρο θα ήταν ανοιχτός σε περίπτωση νίκης, αφού νωρίτερα αποκλείστηκαν τα δύο φαβορί, Άσλεϊ Μπάρτι (Αυστραλία) και Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία).

Η Σάκκαρη θα έχει άλλη μία ευκαιρία για διάκριση, στο μικτό διπλό μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται στο νούμερο 2 του ταμπλό. Σε άλλα ζευγάρια μετέχουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Άσλεϊ Μπάρτι, αλλά όχι ο Ντανιίλ Μενβέντεφ. Οι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν αρχικά τους Καναδούς Οζερ-Αλιασίμ και Νταμπρόφσκι.

Ο Τσιτσιπάς νίκησε νωρίτερα τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό (από τον οποίο είχε ηττηθεί στο Ουίμπλεντον) με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά των ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει έναν από τους Κετσμάνοβιτς (Σερβία), Ουμπέρ (Γαλλία).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter