Ολυμπιακοί Αγώνες – Τένις: Αποκλείστηκε τραυματίας ο Τσιτσιπάς

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τένις: Αποκλείστηκε τραυματίας ο Τσιτσιπάς

Ένας τραυματισμός στο γόνατο δρομολόγησε το άδοξο φινάλε της προσπάθειας του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τραυματίστηκε στο τέλος του δεύτερου σετ απέναντι στον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ και έπαιξε «με ένα πόδι» στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να παραδοθεί χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση: 6-2, 6-7, 2-6.

Ο Τσιτσιπάς έμεινε 3-4 λεπτά στο έδαφος όταν γύρισε το γόνατό του και δέχθηκε τις περιποιήσεις των γιατρών για αρκετή ώρα πριν το ξεκίνημα του τρίτου σετ. Οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν δεύτερο ιατρικό τάιμ-άουτ.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο 22χρονος τενίστας θα καταφέρει να αγωνιστεί στο μικτό διπλό, με παρτενέρ τη Μαρία Σάκκαρη. Ο πρώτος αγώνας τους με τους Καναδούς Οζέρ-Αλιασίμ και Νταμπρόφσκι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει περίπου 2-3 ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Τσιτσιπά με τον Ουμπέρ. Η Σάκκαρη παρακολούθησε τον αγώνα του Στέφανου από την κερκίδα.

Ο Ουμπέρ, που προκρίθηκε στα προημιτελικά, ξεκίνησε από το νούμερο 14 του ταμπλό, ενώ ο Τσιτσιπάς βρισκόταν στο 3 πίσω από τους Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ.

Το δίδυμο Τσιτσιπά-Σάκκαρη είναι το νούμερο 2 στο ταμπλό του μικτού διπλού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter