Ολυμπιακοί Αγώνες – Καλλιτεχνική κολύμβηση: Άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού στην εθνική ομάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες – Καλλιτεχνική κολύμβηση: Άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού στην εθνική ομάδα

Στα τέσσερα έφτασαν τα κρούσματα Covid-19 στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο ομαδικό των Ολυμπιακών Αγώνων την Παρασκευή ούτε στον σημερινό προκριματικό στο ντουέτο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τρία θετικά δείγματα προστέθηκαν σήμερα στο ένα χθεσινό. Οι τρεις κοπέλες (που δεν είχαν επαφή με την πρώτη το προηγούμενο 24ωρο) τοποθετήθηκαν, και αυτές, σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Η υπόλοιπη ομάδα βρισκόταν σε συνθήκες «υψηλής επιτήρησης» στο Ολυμπιακό Χωριό, μακριά από τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές, αλλά από σήμερα τέθηκε υποχρεωτικά σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι θετική βρέθηκε στον Covid-19 αμέσως μετά την άφιξη στο Τόκιο και μία συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία ταξίδεψε ανεμβολίαστη, αγνοώντας τις συστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ιαπωνία είχε βρεθεί θετική στην Αθήνα η αθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο μεταξύ ανέρρωσε και πρόλαβε να αγωνιστεί στον προκριματικό στο ντουέτο χθες, μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου.

Ωστόσο, η συμμετοχή των δύο αθλητριών στο σημερινό δεύτερο σκέλος του προκριματικού (τεχνικό πρόγραμμα) ματαιώθηκε, λόγω πρωτοκόλλου. Οι Παπάζογλου-Πλατανιώτη βρίσκονταν στη 14η θέση της γενικής κατάταξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter