Ολυμπιακός: Αήττητος τρια χρόνια σε 15 ματς προκριματικών γύρων στην Ευρώπη!

Ολυμπιακός: Αήττητος τρια χρόνια σε 15 ματς προκριματικών γύρων στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει βαλθεί να σαρώσει όλα τα δικά του ρεκόρ μέχρι σήμερα, τουλάχιστον σε επίπεδο Ευρώπης.

Με την εμφατική χθεσινή (21/8) νίκη τους επί της Κράσνονταρ οι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν 15 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έχασε σε προκριματικό γύρο ήταν τον Αύγουστο του 2016, από την ισραηλινή Μπερ Σεβά. Από τότε και μέχρι σήμερα, οι Πειραιώτες είτε αγωνίστηκαν στο Τσάμπιονς είτε στο Γιουρόπα Λιγκ – μετρούν 12 νίκες (δύο με Αρούκα, μία με Παρτίζαν, δύο με Ριέκα, δύο με Λουκέρνη, μία με Mπέρνλι, μία με Πλζεν, δύο με την Μπασακσεχίρ συν τη χθεσινή με την Κράσνονταρ) και τρεις ισοπαλίες, όλες εκτός έδρας (Βικτόρια Πλζεν, Μπέρνλι, Παρτίζαν). Συνολικό σκορ…33-8!

Πέραν αυτού, στα πέντε φετινά παιχνίδια του ο Ολυμπιακός, έχει τρεις νίκες εντός και δύο ισοπαλίες εκτός, δεν έχει δεχθεί γκολ και έχει σημειώσει 11 (σκορ 11-0)!

Εκτός αυτών, ο Ολυμπιακός σημείωσε μια ακόμη καταπληκτική επίδοση και αφορά στη φάση του δεύτερου γκολ που σημείωσε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» εκδήλωσαν αντεπίθεση και πέτυχαν το γκολ μέσα σε 9,7″! Ο Τσιμίκας έκλεψε τη μπάλα, ο Γκιγιέρμε που πήρε τη μπάλα έβγαλε την γρήγορη πάσα στον Βαλμπουενά κι εκείνος έφυγε μπροστά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ραντζέλοβιτς. Κοντρόλ, σουτ και 2-0. Όλα σε 9,7 δευτερόλεπτα!

Τι έγραψαν οι Ρώσοι

Τα ρώσικα ΜΜΕ, όπως ήταν φυσικό, πέρασαν σήμερα (22/8) την Κράσνονταρ από γενεές δεκατέσσερις! Απαξιωτικοί τίτλοι, ειρωνικά άρθρα, πύρινα ρεπορτάζ, συνθέτουν την επόμενη μέρα του χθεσινού αγώνα για την Κράσνονταρ. Παράλληλα ο ρώσικος Τύπος αποθεώνει τον 22χρονο Σέρβο του Ολυμπιακού Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Εγραψε το sport-express.ru: «Ραντζέλοβιτς, ο ποδοσφαιριστής που κόστισε στον Ολυμπιακό 550.000 ευρώ και του έφερε με το καλημέρα, 15 εκατ. ευρώ! Ηταν ο παίκτης που έθαψε την Κρασνοντάρ» ενώ στην έντυπη έκδοση της η εφημερίδα γράφει: «Λούτρινοι ταύροι. Ο Ολυμπιακός διέλυσε δίκαια την Κρασνοντάρ», ενώ το gazeta.ru είχε είχε τίτλο: «Τσάμπιονς Λιγκ αντίο! Η Κρασνοντάρ απέτυχε στην Ελλάδα». Στο rg.ru ο συντάκτης χρησιμοποιεί τη λέξη απελπιστικά: «Η Κρασνοντάρ ηττήθηκε απελπιστικά από τον Ολυμπιακό». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter