Ολυμπιακός: Αμυντικές αδυναμίες και ήττα 3-1 από τη Ζάλτσμπουργκ

Ολυμπιακός: Αμυντικές αδυναμίες και ήττα 3-1 από τη Ζάλτσμπουργκ

Στο έκτο, τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό του στην Αυστρία (απολογισμός 1 νίκη, 2 ισοπαλιες, 3 ήττες και 5-10 τέρματα), ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Ζάλτσμπουργκ με 3-1.

Η αυστριακή ομάδα (πέρσι είχε νικήσει 3-0 σε φιλικό προετοιμασίας τους Πειραιώτες) μπήκε φουριόζα στο ματς αλλά οι “ερυθρόλευκοι” ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Αραμπί στο 14′ μετά από κλέψιμο του Αγκιμπού. Ομως στο 21′ η Ζάλτσμπουργκ ισοφάρισε με πλασέ του Σίμιτς από κεφαλιά πάσα του Σέσκο. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη συνέχεια, είχε καλές στιγμές με Ελ Αραμπί και Α. Καμαρά αλλά παρουσίασε πάλι αδυναμίες αμυντικά με αποτέλεσμα να δεχτεί στο 41′ και δεύτερο γκολ από σουτ του Καμερί, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βατσλίκ έσωσε σε τετ α τετ με τον Σέσκο.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και πίεσε για την ισοφάριση, με τον Μασούρα να χάνει εξ επαφής μια απίθανη ευκαιρία για το 2-2 στο 53′, ενώ
στο 75′ ο Βατσλίκ έσωσε σε σουτ του Φερνάντο. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κι ετσι η Ζάλτσμπουργκ σε μια αντεπίθεση στο 81′ με δυνατό σουτ του Μπερνάντο έκανε το τελικό 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Αβιλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί. Αγωνίστηκαν και οι Μ.Καμαρά, Ζίνκερναγκελ, Αμπ. Καμαρά, Χασάν, Καρβάλιο.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Φαν ντε Μπρεμπτ, Καπάλντο, Καμερί, Ντιαμπού, Ούλμερ, Σολέτ, Σίμιτς, Ντιαρά, Σέσκο, Μπερνάρντο. Επαιξαν και οι Φερνάντο, Παϊντού, Πάβλοβιτς, Σούσιτς, Βέμπερ, Σίβαλ, Ντιντανί, Ντέντιτς, Οκαφόρ.

Aνακοινώθηκε ο Βρσάλικο

Λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη διεθνή δεξιού μπακ, Σίμε Βρσάλικο, για την επόμενη τριετία.
Ο 30χρονος διεθνής Κροάτης μπακ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, θα φορά τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας έως και το 2025.

Το 2016 η Ατλέτικο Μαδρίτης τον απέκτησε για 14 εκατομμύρια ευρώ και για τα επόμενα έξι χρόνια έπαιξε 100 φορές υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε με απολογισμό 3 γκολ και 10 ασίστ.

Το 2018 αγωνίστηκε δανεικός στην Ίντερ όπου είχε 13 συμμετοχές με 2 ασίστ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Βρσάλικο αγωνίστηκε 29 φορές με την Ατλέτικο και είχε 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter