Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μπρούμα, δανεικός στην ΑΕΛ ο Κωστή

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μπρούμα, δανεικός στην ΑΕΛ ο Κωστή

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα κι επίσημα την απόκτηση του Μπρούμα, ως δανεικού από την Αϊντχόφεν και έτσι ο παίκτης τίθεται άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο 25χρονος (24 Οκτωβρίου 1994) διεθνής άσος ξεκίνησε από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Το 2013 πήρε μεταγραφή στη Γαλατασαράι και με ενδιάμεσους σταθμούς τις Γκαζιαντέπ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, έφτασε το 2017 στη Λειψία. Το καλοκαίρι του 2019 η Αϊντχόφεν απέκτησε τα δικαιώματά του.

Ο Μπρούμα, αν και γεννήθηκε στη Γουινέα Μπισάου, μεγάλωσε στην Πορτογαλία τη φανέλα της οποίας φόρεσε από τις μικρές εθνικές ομάδες (78 συμμετοχές-32 γκολ) μέχρι και την Ανδρών (9 συμμετοχές-1 γκολ).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα (2014–15), δύο Κύπελλα (2013–14, 2014–15) και ένα Σούπερ Καπ (2016), όλα αυτά στην Τουρκία».

*Στο μεταξύ στην ΑΕΛ θα αγωνίζεται για ένα χρόνο ο 20χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός Ιωάννης Κωστή, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter