Ολυμπιακός: Ανατροπή με χατ τρικ του Ελ Αραμπί, 4-1 τον Βόλο

Ολυμπιακός: Ανατροπή με χατ τρικ του Ελ Αραμπί, 4-1 τον Βόλο

Με ανατροπή στο σκορ και πολύ άγχος παρά το τελικό 4-1 ο Ολυμπιακός με αρκετές ελλείψεις στην ενδεκάδα του αλλά και με το μυαλό στην… Πόρτο, νίκησε τον Βόλο στην 11η αγωνιστική της Super League χάρις στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που σημείωσε χατ τρικ κι έμεινε μόνος του στη κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ολυμπιακό καθώς στο 4’ έχασε με τραυματισμό τον Ντρέγκερ, στο 7’ ο Βόλος είχε δοκάρι (οριζόντιο) με σουτ του Δουβίκα και στο 10’ ο νεαρός Δουβίκας κέρδισε πέναλτι από τον Μπα! Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπαριέντος κι έγραψε το 0-1 (11’). Λίγο μετά (19’) ο σκόρερ εγκατέλειψε τραυματισμένος με τη σειρά του το παιχνίδι…

Το γκολ του Βόλου έβγαλε τους γηπεδούχους εκτός ρυθμού και πλέον τα αβίαστα λάθη έδιναν κι έπαιρναν την ώρα που οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Σα. Κάτι, που εκνεύρισε τον Πέδρο Μαρτίνς με όσα έβλεπε. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 45’ αλλά το πλασέ του Μασούρα έδιωξε σε κόρνερ ο Γκαραβέλης. Η ευκαιρία έδωσε αέρα στους Πειραιώτες και στις καθυστερήσεις ο Μασούρας μετά από σέντρα του Μπουχαλάκη με κεφαλιά έκανε ανέλπιστα το 1-1, σε μια φάση που ο σκόρερ τραυματίστηκε στο κεφάλι καθώς τον βρήκε με το γόνατο κατά την έξοδο του ο Γκαραβέλης…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Μασούρα από λάθος του γκολκίπερ του Βόλου στο 47’ αλλά στη συνέχεια ο Βόλος ισορρόπησε και πάλι το ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να παίζουν με τη φωτιά αλλά στο 67’ ο Καμαρά έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο τροφοδότησε τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 2-1. Ο οποίος Ελ Αραμπί στο 80’ πήρε την ασίστ από τον Φορτούνη, δεν έπεσε παρά το τράβηγμα φανέλας από τον Κολόμπο και πλάσαρε τον Γκαραβέλη για το 3-1 που ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 89ο λεπτό ο Χολέμπας πέτυχε ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 91’ ο Ελ Αραμπί με σουτ πέτυχε το 4-1 δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας παράλληλα χατ τρικ και φθάνοντας τα 8 γκολ σε οκτώ εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα…

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος κιτρίνισε τους Σάντσες, Μπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (5’ Ραντζέλοβιτς), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Σεμέδο, Μπα (58’ Σισέ), Μπουχαλάκης (58’ Πέπε), Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης (81’ Σίλβα), Βρουσάι, Ελ Αραμπί

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος (19’ Νίνης), Κολόμπο, Μπαρτόλο, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Δουβίκας.

Ανακοίνωση Βόλου

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα η ΠΑΕ του ΝΠΣ Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποίαανέφερε ότι «αυτά που έγιναν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο ημίχρονο, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά» κι επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι μια μεγάλη ομάδα. Μεγαλύτερη από τον Βόλο, που όμως είναι μια περήφανη ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός σώνει και καλά πρέπει, με κάθε τρόπο, να κερδίζει. Αυτά που έγιναν απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο ημίχρονο, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

Βαγγέλη Μαρινάκη έχεις συμβάλλει στο να είναι ο Ολυμπιακός μια μεγάλη ομάδα, αλλά μην την μικραίνεις με τέτοιες συμπεριφορές. Κερδίστε, αλλά όχι έτσι…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter