Ολυμπιακός: Αναζητείται γκολτζης

Ολυμπιακός: Αναζητείται γκολτζης

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Europa League, αποδεικνύοντας ότι δουλειά που γίνεται στο Ρέντη είναι πολύ σοβαρή.

Η ομάδα του Πεδρο Μαρτίνς στάθηκε ικανοποιητικά απέναντι στην Μπέτις και αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να έχει πάρει και ένα βαθμό που ενδεχομένως να ήταν χρυσός για τη συνέχεια.

Εκτός από την καλή εικόνα και την προσπάθεια των παικτών, η εμφάνιση του Ολυμπιακού βροντοφωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Ο Μαρτίνς δεν έχει έναν επιθετικό που θα πετύχει το εύκολο γκολ, με αποτέλεσμα να σπαταλάει τις μεγάλες και τεράστιες ευκαιρίες που δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι.

Η απομάκρυνση του Ανσαριφάντ στην πράξη αποδείχτηκε λανθασμένη, μιας και το κενό του δεν έχει αντικατασταθεί.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, την πλέον αξιόπιστη λύση που διαθέτει και την γραμμή κρούσης ακούει στο όνομα Μάνος, αλλά ο ταλαντούχος επιθετικός δεν είναι έτοιμος για να σηκώσει το βάρος της επίθεσης των Πειραιωτών.

Μετά την εμφάνιση στο Περιστέρι, Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δείχνει εξαιρετική εικόνα και πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό με Τη Μίλαν σε δύο εβδομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά, για να πάρουν την πρόκριση. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η Μίλαν μπορείς να μην με διανύει το καλύτερο της φεγγάρι, αλλά παραμένει πάντα επικίνδυνη.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και στο παιχνίδι στην Ιταλία, όπου ο Ολυμπιακός κατέρρευσε τα τελευταία 10 λεπτά με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-1 και το έργο του για πρόκριση να είναι πλέον δύσκολο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter