Ολυμπιακός: Από 6 ως 8 ξένους, τα σενάρια του σχεδιασμού!

Ολυμπιακός: Από 6 ως 8 ξένους, τα σενάρια του σχεδιασμού!

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, αλλά σίγουρα δεν τον έχει ολοκληρώσει. Ποιες κινήσεις αναμένονται ακόμα και από ποια δεδομένα εξαρτώνται.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει προχωρήσει στο “χτίσιμο” της ομάδας για τη σεζόν 2019/2020, έχοντας ήδη αποκτήσει κατά σειρά τους Αντώνη Κόνιαρη, Κέβιν Πάντερ, Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Τι ακολουθεί από εδώ και πέρα; Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται στην Basket League, του δίνει μια ευχέρεια όσον αφορά τον αριθμό των ξένων, αφού στην Ευρωλίγκα ο αριθμός τους είναι απεριόριστος.

Πόσους ξένους όμως θα έχουν οι Πειραιώτες; Ο σχεδιασμός της ομάδας περιλαμβάνει έξι ξένους, αλλά ο αριθμός μπορεί να φτάσει και τους οκτώ, αφού αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ξένους τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Μπράντον Πολ, Κέβιν Πάντερ, αλλά και τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που δεν υπολογίζεται για την 12άδα σε αγώνες Ευρωλίγκας, αλλά θα είναι βασικός στην ομάδα που θα παραταχθεί στην Α2.

Η συνέχεια μπορεί να περιλαμβάνει προσθήκες ψηλού και περιφερειακού παίκτη, αλλά υπό προϋποθέσεις κι αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση που να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Τίποτα αυτή τη στιγμή δεν είναι δεδομένο για τις επόμενες μεταγραφές και όλα θα κριθούν από τον Ουίλιαμς-Γκος που έχει συμβόλαιο, αλλά μπορεί να βρει ομάδα για να αποχωρήσει, αλλά και το Νίκολα Μιλουτίνοφ που έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, με NBA-out και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter