Ολυμπιακός: Απολογείται σήμερα στην UEFA για την είσοδο οπαδών στο ματς με τη Μίλαν

Ολυμπιακός: Απολογείται σήμερα στην UEFA για την είσοδο οπαδών στο ματς με τη Μίλαν

Μπορεί στον Ολυμπιακό να πανηγύρισαν με την ψυχή τους και δικαιολογημένα, τη μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν (3-1) στο Γιουρόπα Λιγκ τον περασμένο μήνα, όμως έχουν να ανησυχούν από σήμερα, καθώς σε λίγη ώρα η ΠΑΕ θα καθίσει στο εδώλιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, κυρίως επειδή οπαδοί των «ερυθρολεύκων» που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία.

Εκείνη η «εισβολή οπαδών» έφερε τον Ολυμπιακό στο σκαμνί και αντιμέτωπο με τρεις κατηγορίες: άναμμα βεγγαλικών και φωτοβολίδων, είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο και παραβίαση κανόνων ασφαλείας καθώς δεν ήταν ελεύθερες οι σκάλες στις εξέδρες λόγω της κοσμοσυρροής.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι η διοίκηση της Μίλαν ουδέποτε έκανε λόγο για φόβο της σωματικής ακεραιότητας των μελών της αποστολής της κάτι που υποστήριξαν στις εκθέσεις τους, τόσο ο ρέφερι όσο και ο παρατηρητής του αγώνα. Οι Πειραιώτες πάντως κινδυνεύουν να τιμωρηθούν από ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο μέχρι και κλείσιμο μέρους μιας θύρας (όπως είχε συμβεί παλαιότερα σε αγώνα για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν παρέμεινε κλειστό ένα μέρος της εξέδρας των οργανωμένων, με αφορμή ένα πανό με ναζιστικό σύμβολο που είχε κρεμαστεί στα κάγκελα του «Καραϊσκάκη» σε έναν αγώνα με την Άντερλεχτ ). Οι πιο απαισιόδοξο ι φοβούνται μη τυχόν και η UEFA εξαντλήσει την αυστηρότητα της και τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες θα παίξουν χωρίς τον κόσμο τους στο πρώτο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου για τον γύρο των «32» του Γιουρόπα Λιγκ).

Εκτός από τους «ερυθρόλευκους» στο εδώλιο κάθονται σήμερα και οι Ιταλοί, που αντιμετωπίζουν μια κατηγορία, αυτή για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο συγκεκριμένο ματς με την ελληνική ομάδα, που αφορά το άναμμα φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter