Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Ραφίνια και επιστρέφει στη Βραζιλία

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Ραφίνια και επιστρέφει στη Βραζιλία

Ο Βραζιλιάνος Ραφίνια πήγε σήμερα (2/2) στην προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη για να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο, καθώς η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώθηκε κι ετοιμάζεται για την επιστροφή στην πατρίδα του.

Ο Ραφίνια αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους Πειραιώτες αλλά κρίθηκε ότι θα έπρεπε από τώρα να βρεθεί κάποια άλλη λύση ενόψει της τρέχουσας και της επόμενης σεζόν, κάτι που έγινε με την απόκτηση του Γάλλου δεξιού μπακ, Κένι Λαλά. Ο Βραζιλιάνος που εισέπραξε από τον Ολυμπιακό περίπου 1 εκατ. ευρώ κι αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, φέρεται να έχει προτάσεις από την πρώην ομάδα του τη Φλαμένγκο αλλά και την Κουριτίμπα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

H ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της, έκανε κι επίσημα γνωστή την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους.

Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας!

Υπερπρωταθλητή Ραφίνια σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter