Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Πρώτη νίκη για τους ερυθρόλευκους στα πλέι οφ

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Πρώτη νίκη για τους ερυθρόλευκους στα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός με σχετική άνεση πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στα πλέι οφ, νικώντας με 3-0 τον Αρη.

Στο Φάληρο οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 2’ με τον Οντουμπάτζο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Το σκορ άνοιξε στο 6’. Ο Φορτούνης σέντραρε και ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά νίκησε τον Κουέστα για το 1-0.

Στο 16’ ο Ρίτσαρντς έβγαλε την σέντρα, ο Ροντινέι έπιασε το σουτ με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα. Στο 18’ οι ερυθρόλευκοι απείλησαν και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ενώ στο 20’ άστοχος ήταν και ο Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός πίεζε για το δεύτερο γκολ και στο 31’ χάθηκε άλλη μία ευκαιρία από τον Εσε.

Στο 39’ ο Ελ Κααμπί κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή από τον Μπράμπετς. Στο 41΄ο Μαροκινός φορ εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών αλά… Πανένκα, όμως ο Κουέστα έμεινε στο κέντρο και μπλόκαρε πολύ εύκολα.

Ο Ακης Μάντζιος δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και γι’ αυτό με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου προχώρησε σε τρεις αλλαγές.

Στο 48’ συνεργάστηκαν οι Γιόβετιτς- Ποντένσε με τον Πορτογάλο να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά καθυστέρησε και η ευκαιρία χάθηκε. Στο 54’ οι δυο τους συνεργάστηκαν και πάλι, αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Γιόβετιτς με τον Κουέστα να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2-0 στο 60’. Ο Γιόβετιτς πάσαρε στον Ποντένσε κι αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 74’ ο Μαυροβούνιος επιθετικός δοκίμασε το πόδι του με σουτ εκτός περιοχής, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 81’ ο Τσικίνιο ήταν άστοχος, όπως και στο 84’ ο Φετφατζίδης.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89’. Ο Ρίτσαρντς από αριστερά έκανε το γύρισμα, με τον Καρβάλιο να πλασάρει σε ρυθμό προπόνησης για το 3-0.

Ο Γάλλος Ερίκ Βατελιέ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εσε, Ποντένσε, Μπράμπετς, Ζαν Ζιλ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι (86’ Κίνι), Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης (71’ Mασούρας), Ποντένσε (71’ Ζέλσον Μάρτινς), Γιόβετιτς (82’ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (82’ Ελ Αραμπί).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ (46’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζαν Ζιλ (46’ Μ. Γκαρθία), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ (78’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σαβέριο (46’ Σαμόρα), Μορόν (67’ Ανσαριφάρντ).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter