Ολυμπιακός: Δανεικός στην Πόρτο ο Σεμέδο – Ανακοινώθηκε ο Καρβάλιο

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Πόρτο ο Σεμέδο – Ανακοινώθηκε ο Καρβάλιο

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών Ολυμπιακός και Πόρτο φέρεται να ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στους “δράκους”.
Εγκυρες πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι δυο ομάδες βρήκαν τη “χρυσή τομή” προκειμένου να γίνει η πολυσυζητημένη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος στόπερ θα συνεχίσει στην Πόρτο δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες συμφώνησαν με την Πόρτο να μπει οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ χωρίς αυτή να είναι υποχρεωτική. Ετσι ο Σεμέδο που τόσο πολύ έχει απασχολήσει την πειραϊκή ΠΑΕ με τα εξωαγωνιστικά του προβλήματα και τις δικαστικές του περιπέτειες, θα πετάξει για την Πορτογαλία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Πήρε Καρβάλιο

Τον αντίθετο δρόμο από τον Σεμέδο ακολούθησε ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από την Ακαδημία της Μπενφίκα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Το καλοκαίρι του 2018 η Νότιγχαμ ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τους Πορτογάλους και το 2020 τον παραχώρησε δανεικό στην Αλμερία. Φέτος είχε επτά συμμετοχές στη Championship.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

“Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην Καστανιέιρα ντε Πέρα της Πορτογαλίας.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στη δεύτερη και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Αγωνίστηκε ως δανεικός για μία σεζόν στη Βιτόρια Σετούμπαλ ενώ από το 2018 ανήκε στο δυναμικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, περνώντας τη σεζόν 2020/21 στην Αλμερία με τη μορφή δανεισμού.

Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια μέχρι και Κ21”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter